Veelal is op diverse websites van traplift aanbieders niet te vinden wat een traplift kost. Hiervoor dient een offerte aangevraagd te worden. Door middel van een aantal vragen te beantwoorden kunt u de geschikte traplift voor uw woning vinden.

Vragen voor prijsbepaling

Ten eerste is het belangrijk om te weten op welke manier u de traplift wilt gaan gebruiken. Is het voor af en toe gebruik of voor aldoor als u de trap op gaat? Zijn er nog meer mensen in uw woning die de trap ook gebruiken? In dit geval is het handig als u gaat voor een traplift die klein en compact is of waarbij de zitting ingeklapt kan worden. Op deze manier is er voldoende ruimte om de trap te voet te gebruiken.

Vindt u het belangrijk dat de traplift qua kleur en vormgeving bij de rest van het interieur van uw woning past? Dit kunt u bespreekbaar maken bij de contact persoon van het merk traplift van uw keuze. Het is tenslotte een prachtig apparaat die uw leven makkelijker zal maken en die mag er best mooi uit zien.

Tweedehands trapliften

Een aantal merken biedt de mogelijkheid om een tweedehands traplift van niet ouder dan 10 jaar te kopen, zoals bij Smienk trapliften.

Otolift tweedehands traplift

Bij Otolift is nieuw, huren en tweedehands mogelijk, ga voor de voorwaarden naar de website van Otolift. Tweedehands trapliften vanaf € 1090,-.

Practicomfort voor nieuwe, 2ehands of huur

Bij Practicomfort is een nieuwe, gehuurde of tweedehands traplift mogelijk. Ga voor de voorwaarden naar de website van Practicomfort. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van het soort trap dat u heeft.

Smienk trapliften

Smienk verkoopt tweedehands en nieuwe trapliften.

Prijs van 2ehands traplift

Over het algemeen liggen de prijzen voor tweedehands trapliften rond de onderstaande bedragen:

  • Rechte traplift: vanaf € 2.000,-
  • Traplift met één bocht: vanaf € 4.500,-
  • Traplift met meerdere bochten: vanaf € 6.000,-

Prijs traplift na onderzoek

We hebben na onderzoek richtlijnen in prijzen gevonden voor diverse soorten nieuwe trapliften, dus geen tweedehands. De prijzen kunnen per merk verschillen maar liggen veelal rondom de genoemde bedragen in het volgende overzicht:

  • Rechte traplift: vanaf € 2.750,-
  • Traplift met één bocht: vanaf € 6.000,-
  • Traplift met meerdere bochten: vanaf € 8.000,-